Stadiumi i “heroinës”

Stadiumi i qytetit të Gjilanit nga mos investimi i duhur dhe zhagitja e procesit të ndërtimit të tij ka bërë që të shndërrohet në fole të narkomanëve. Në një reportazh të Nacionale, shihet se heroina merret midis