KosovëLajme

Kurti shtrenjton rrymën.

Para se të vinte në pushtet Kryeministri Kurti postonte video ku tregonte në detaje produktet dhe çmimet me zbritje nëse ai do të vinte në pushtet. Rreth një vit qeverisje jo që nuk ka rënë asnjë çmim, por të gjitha janë ngritur e bashkë me të edhe çmimi i energjisë elektrike. Nga nesër ata që do të shpenzojnë më shumë se 800kWh do të faturohen më shtrejt se zakonisht. Me ngritjen e çmimeve të energjisë elektrike vështirësohet edhe më shumë jeta në Kosovë. Është e natyrshme tendenca për largim masiv nga vendi, me pagë 300 euro është vështirë të ia dalësh.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8