Lajme

PDK dhe LDK selitë qendrore i kanë në objekte publike

PDK dhe LDK në Gjilan selitë e tyre kryesore i kanë në objekte publike. Këto parti marrin miliona euro nga buxheti i Kosovës dhe mund ta përballojnë qiranë për objektet e tyre. Mirëpo Hyseni që tashmë ka koalicion me PDK-në dhe nuk dihet a do të ketë guximin që këto objekte t’i kthej në menagjim komunal për shkak se potencialisht mund ta rrezikonte koalcionin me PDK-në. Qeverisja e Hysenit ishte treguar e ashpër me bizneset e vogla duke denuar furra buke, zyrtarë komunal e ndërtime të vogla pa leje, ka shkarkuar një komision që u dyshua për dallavere në shpërndarje të financave për OJQ-të gjilanase por mbetet të shihet se si do të veproj në lidhje me objektet që PDK dhe LDK mbajnë me vite në Gjilan. 

download corel draw x7 full crack

parallels desktop crack

easeus data recovery full version kickass

inpage download for pc

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8