KosovëLajme

Kush janë deputetët nga Gjilani që morën paratë e naftës?

Lajme

Në listën e publikuar nga Mimoza Kusari, vërehen edhe katër deputetë nga Gjilani që kanë marrë paratë e naftës.

Deputetët e Vetëvendosjes njihen si të zëshëm ndaj gjërave që ata i konsiderojnë të padrejta, por si duket kur vie puna te paratë ata i ngjasojnë partive tjera.

Deputetët nga rajoni Gjilanit që kanë marrë paratë e naftës janë:

Arbëreshë Kryeziu Hyseni

Arjeta Rexhepi

Labionotë Demi Murtezi

Luan Aliu

Deri tani këta katër deputetë kanë heshtur dhe nuk kanë reaguar fare.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8