BotaLajmeNga Bota

Kushtet e vështira nënkuptojnë se trupat ruse pranë Ukrainës do të duhet të zhvendosen së shpejti

Forcat ruse ose duhet të futen në Ukrainë ose të kthehen në bazat e tyre. Të paktën kështu mendojnë zyrtarët evropian të sigurisë për shkak të kushteve dhe dimrit të ftoftë që mbizotëron në Rusi. Putini do të duhet të vendos shpejt para se forcat e tij të lodhen shumë sa që nuk do të jenë në gjendje optimale për sulm ndaj Ukrainës.

Nërkoha vendet evropiane veqse kanë filluar të përgadisin sanksionet, kryesisht sanskione ekonomike dhe duke targetuar biznesmenët e afërt me Putinin.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8