KosovëLajme

Komuna e Gjilanit në vikend ka bërë pastrimin dhe larjen e rrugëve në qytet

Komuna e Gjilanit gjatë vikendit ka vazhduar me pastrimin dhe larjen e rrugëve në qytet, në kudër të mirëmbajtjes për një ambient sa më të pastër.Drejtori i Shërbimeve Publike, Mentor Mihovci, ka thënë se këto do të jenë angazhime të vazhdueshme.“Drejtoria e Shërbimeve Publike, Infrastrukturë dhe Banim në bashkëpunim me Operartorin për mirëmbajtjen e rrugëve, ka vazhduar pastrimin dhe larjen e rrugëve edhe gjatë vikendit sipas kalendarit të punës, dhe do të vazhdoj edhe në ditët e ardhshme. Bashkë e pastrojmë Gjilanin”, ka thënë drejtori Mihovci.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8