KosovëLajme

A priten largime brenda Vetëvendosjes në Gjilan?

Sipas disa zërave brenda Lëvizjes Vetëvendosje, një nga asambleistët e kësaj partie pritet të largohet dhe Vetëvendosje rrezikon numrat në Kuvend Komunal.

Pakënaqësitë në lidhje me emërimet e drejtorëve si duket kanë filluar të shfaqen haptazi. Një asambleist pothuajse është larguar dhe një tjetër nuk i përgjigjet takimeve të rregullta që ata mbajnë mes veti.

Ende nuk dihet nëse asambleisti në fjalë do t’i bashkohet LDK-së, e cila do të fitonte Kuvendin Komunal, rrjedhimisht do të vështirësohej qeverisja e re e Alban Hysenit.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8