KosovëLajme

Paralajmëron Lutfi Haziri Kosova mund të përballet me thatësi ekstreme.

Ish kryetari i Gjilani Lutfi Haziri ka paralajmëruar se Kosova mund të përballet me thatësi ekstreme nëse nuk mirren masa.

“Nuk është veç problemi i rrymës. Nëse nuk reagon organi qeveritar që është përgjegjës për gjetjen e burimeve të ujit, pas 18 muajsh qytetarët e Kosovës rrezikojnë të përballen me thatësi ekstreme, me problemin e mungesës së ujit të pijshëm”,

Ndërkohë kujtojmë se gjatë 8 viteve të fundit sa ishte kryetar, Luta nuk ka bërë zgjidhje në lidhje me thatësinë në Gjilan dhe gjilanasit janë përballur me reduktime të ashpra. 

 

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8