Së shpejti – Gardiani Press

Gardian i së vërtetës. Portali më i ri Gardiani Press – së shpejti në shërbim të gjilanasve. Duke qenë se portalet lokale shumicën e kohës varen nga financimi i politikës, si entuziastë të medias dhe teknologjisë, kemi