KosovëLajme

Kryetari Hyseni probleme me pijanecët (VIDEO)

Kryetari i Komunës së Gjilanit gjatë raportimit për të arriturat e qeverisë komunale, shpalosi takimet dhe punët që i ka pasur. Ajo çfarë ra në sy ishte fakti se shumë zyrtarë publik konsumonin alkool dhe duhan në vendet e tyre të punës. Kryetari Hyseni ka shqiptuar gjithsejt 12 vërejtje për konsum të alkoolit, duhanit dhe mos repsektim të orarit të punës.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8