KosovëLajme

Së shpejti – Gardiani Press

Gardian i së vërtetës.

Portali më i ri Gardiani Press – së shpejti në shërbim të gjilanasve.

Duke qenë se portalet lokale shumicën e kohës varen nga financimi i politikës, si entuziastë të medias dhe teknologjisë, kemi vendosur të themelojmë portalin që do të jetë gardian i së vërtetës.

Lajmet më ekskluzive nga rajoni Anamoravës – së shpejti në GardianiPress.com

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8