KosovëLajme

Zyrtarisht filloi koalicioni VV-PDK në Gjilan.

Vetëm dy femra në udhëheqjen lokale janë emëruar në pozita të drejtoreshave, Doruntina Hasani dhe Selvete Sylejmani.

Kryetari i Komunës së Gjilanit, Alban Hyseni ka publikuar emrat e drejtorëve të rinj.
Nënkryetare: Leonora Morina Bunjaku
Drejtoreshë e Drejtorisë së Administratës: Doruntina Hasani
Drejtor i Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport: Kushtrim Zeqiri
Drejtor i Drejtorisë për Buxhet dhe Financa: Riad Rashiti
Drejtoreshë e Drejtorisë së Arsimit: Selvete Sylejmani
Drejtor i Drejtorisë së Shërbimeve Publike: Mentor Mihovci
Drejtor i Drejtorisë për Mbrojtje dhe Shpëtim: Bejtullah Osmani
Drejtor i Drejtorisë së Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural: Bajram Isufi
Drejtor i Drejtorisë për Urbanizëm, Planifikim dhe Mbrojtje të Mjedisit: Ali Arifi
Drejtor i Drejtorisë për Planifikim dhe Zhvillim Ekonomik: Enver Shabani

Hyseni nuk ka arritur ende të përfundoj çështjen e emërimit të drejtorëve, pasi disa drejtori kanë mbetur pa drejtorë.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8