BotaLajmeNga Bota

Studimi thotë se bllokimet e COVID-19 në SHBA dhe Evropë kishin pak ose aspak ndikim në shëndetin publik.

Një studim nga Universiteti Johns Hopkins zbuloi se bllokimi i COVID-19 në Shtetet e Bashkuara dhe Evropë bëri pak për të shpëtuar jetë.

Studimi tregon se bllokimet në Evropë dhe Shtetet e Bashkuara reduktuan vdekshmërinë nga COVID-19 mesatarisht me 0.2%.

Sipas studimit, nuk ka asnjë provë me bazë të gjerë të efekteve të dukshme në vdekshmërinë nga COVID-19 për shkak të bllokimeve.

Kosova vazhdon të jetë e bllokuar deri sa vendet e tjera po heqin gjitha kufizimet.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8