KosovëLajmeLajme Teknologji

Dështimet e Lutfi Hazirit me Gjilani Smart City.

Ish kryetari Haziri, kishte udhëtuar në Izrael e vende tjera duke u mburrur me projektin Gjilani Smart City. Sot nëse vizitoni këtë webfaqe nuk do të gjeni asgjë, sepse emri në internet ka skaduar dhe secili prej jush mund ta blej at faqe për 10 euro për një vit.

Projekti thuhej se do ndihmonte qytetarët e Gjilanit e do modernizonte shërbimet. Por pas pak viteve ky projekt ka dështuar totalisht.

Nëse vizitoni faqen www.gjilani-smartcity.com nuk do të gjeni asgjë.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8