KosovëLajme

Drejtori i ri i Kadastrit, Bekim Salihu tallej me LDK-në dhe Lutën.

Në një postim në Facebook, drejtori i ri tallej haptazi me LDK-në ku i interesonte se ku janë ata që komentonin pro LDK-së.

Ajo çfarë bie në sy është fakti se në fjalinë me pak rreshta, Salihu ka shumë gabime drejtshkrimore.

Gjithashtu në shumicën e postimeve, Salihu shihet se ka nevojë të ndjekë shkollën politike të VV-së, ku drejtshkrimi është një nga pikat që mësohet.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8