KosovëLajme

Përmbaruesi po zbraz llogaritë e Komunës së Gjilanit

Përmbaruesit po zbrazin llogaritë e Komunës së Gjilanit. Për dy muaj ata morën mbi 3 milionë euro. Borxhet nga pushtetet e kaluara kanë rënduar qeverisjen e re komunale. Ndërkohë projekte të rëndësishme e presin kryetarin e ri Alban Hyseni. Autostrada, stadiumi, qerdhet, nënkalimet, infrastruktura e vjetruar, impianti i ujërave të zeza, ujërat flows, parqet, gjelbrimi, kinemaja e shumë premtime të tjera. 

Por Hyseni është shprehur optimist se do të bëjnë zgjidhje. Ai gjthashtu ka theksuar se do t’i gjej shkelësit dhe do t’i denoncojë ata.  

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8