KosovëLajme

Vritet nga kolegu polici 24 vjeçar

Festa u kthye në tragjedi. Një grup kolegësh ishin mbledhur për të festuar, por aksidentalisht njëri nga ta humbi jetën. Polici i vrarë ishte mbi të njëzetat dhe ishte bashkuar policisë rishtazi.

6 policë janë arrestuar dhe është kërkuar suspendimi edhe i shumë tjerëve që ishin prezent.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8