KosovëLajme

Energjia elektrike më lirë në Amerikë se në Kosovë!

Çmimi i energjisë elektrike po del të jetë më i lirë në Amerikë se në Kosovë.

Mesatarisht rreth 10 cent kushton kWh në Amerikë kurse në Kosovë është ngritur në 12.52 cent kWh gjatë ditës.

Mirëpo dallimi mes pagës amerikane dhe kosovare gjithashtu është tejet i madh.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8