KosovëLajme

Ja huq Luta në Facebook!!!

Kur humbi Komunën e Gjilanit, Lutfi Hazirit ju desh që të përkujdeset për llogaritë në rrjetet sociale dhe t’i ndryshoj ato sepse tashmë nuk ishte kryetar komune. Por në Facebook ai ja huqi keq. Në vend se ta shkruante se është kryetar i degës në Gjilan, ai shkroi kështu “Kryetar i LDK-së dega në Gjilanit
Nënkryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës”.

 

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8