KosovëLajme

Heronjët i respektojmë vetëm në përvjetore

Busti i heronjëve Rexhep Mala dhe Nuhi Berisha ka mbetur pa përkujdesje. Heroit Nuhi Berisha nuk i vërehet mirë emri dhe mbiemri. Kujtojmë se politikanët vizitojnë familjet e heronjëve në datat e përvjetoreve të tyre, por mungon përkujdesja ndaj busteve të tyre. I tillë është edhe rasti i dy heronjëve tanë, busti i tyre i vendosur në zemër të qytetit të Gjilanit ka mbetur pa përkujdesje institucionale. 

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8