KosovëLajme

Hyseni ka premtuar se Gjilani do të bëhet me kinema.

Kryetari i Komunës Alban Hyseni në mesin e 109 premtieve, ka premtuar edhe funksionalizimin e kinemasë tek salla Don Bosko.

Hyseni gjithashtu ka premtuar edhe një kinema tjetër në afërsi të kalasë së Pogragjës.

Kujtojmë se Gjilani dikur kishte kinema, por ajo hapësirë është privatizuar dhe shëndrruar në banesa.

Funksionalizimi i kinemasë së qytetit do t’i jepte gjallni jetës kulturore në Gjilan.

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8