KosovëLajme

Ish shefi i prokurimit në Gjilan komenton dhe fshinë postimin tek postimi i Alban Hysenit

Ish shefi i prokurimit Izet Kurteshi ka komentuar në postimin e kryetarit të Komunës së Gjilanit Alban Hyseni në lidhje me borxhet e Komunës të shkaktuar nga koha e Lutfi Hazirit. Izet Kurteshi në Facebook-un e tij shpërndante postimet elektorale të Lutfi Hazirit.

Izeti Kurteshi në postimin e Alban Hysenit ka komentuar “As njo lidhet skam”. Por më pas i ka rënë pishman dhe ka fshirë komentin. Nuk dihet saktë se çfarë ka dashur të thotë Kurteshi me këtë koment. 

What's your reaction?

Related Posts

1 of 8